onsdag 12. november 2008

LETTLAGET OG TRIVELIG FRUKTKAKE

1 dl sukker
4 egg
2 dl tørket frukt
1 ts salt
1 dl farin
4 ms (måleskjeer) sitronsaft
nøtter
2 l whiskey

Ta frem en mellomstor bolle.

Smak på whiskey'en for å forsikre deg om at den er god. Hell den gjerne i et desimetermål og drikk.
Repeteres.

Sett på elvispen.

Sjekk igjen whiskey'en, om den holder kvalitet.

Bland 1 dl smør i bollen, legg til 1 måleskje sukker og visp dette sammen.

Sjekk om whiskey'en står seg ved å tømme i deg enda et desilitermål.

Schteng av elvispen.

Knekk to høner og schleng disse i bollen, sammen med all den tørkede fjukten??

Schett på elvispen igjen.

Hvis den tørkede fjukten setter seg fast i bollen, grav den ut med nevene.

Smak deretter på whiskey'en for å være sikker på at den frendeles ikke har blitt schemt.

Etterpå schal du sile 2 ss schalt, eller noe schånt? Det er forresten ikke schå nøye.

Schekk whiskey'en.

Sil sitronsaften, legg til en matsche og så sukker, eller hva faen du måtte ha for hånden.

Schmør ovnen.

Vri kakeformen på 220 grader, ikke glem å schteng av elvispen.

Schleng bollen ut av vinduet, og?

Ssschekk så whiskey'en igjen.

Gå og legg deg? Hvem faen liker fruktkake uanschett?

Ingen kommentarer: